Horrorból szépen lassan akciójátékká változott a FEAR, így nem is nagyon tudunk meglepődni azon, hogy jön az újabb rész, ami már meg sem próbál ijesztgetni, csak egy multiplayer arénába dob be minket természetfeletti lényekkel szemben.

Az Aeria Games ma jelentette be a FEAR Online érkezését, mely a koreai Inplay Interactive berkeiben készül, s jelenleg a bétatesztelés felé araszol -- erre a hivatalos oldalon már lehet jelentkezni. Játékosként az lesz a feladatunk, hogy társainkkal végigverekedjük magunkat a FEAR 2: Project Origin történetével párhuzamosan haladó, s abból eddig feltáratlan részleteket eláruló kooperatív missziókon. Természetesen a sötétségben mindenféle szörnyűségek lesnek ránk, s az alábbi bemutatkozó videó alapján Alma is tiszteletét teszi.

Kíváncsian várom, hogyan fognak a fejlesztők mindebbe horrorelemeket csempészni, de egyelőre nehezen tudom elképzelni azt, hogy a harcos társakkal az oldalunkon körönként egy tiszta gatyáért kell majd nyúlni, egy horror ugyanis éppen attól, jó, hogy a játékos egy szem magában küzd. Te mit gondolsz, lehet a FEAR Online-ból valami jó?

FEAR Online -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert