A 2K ez év elején vette át a THQ-tól a WWE játékok kiadói feladatát, miután megállapodást kötött a programokat fejlesztő Yukesszal. A cég most leleplezte a WWE 2K14 dobozképét, melyen a WWE 2004-ben visszavonult, majd 2011-től újra ringbe lépett szupersztárja, Dwayne „The Rock” Johnson pózol dagadó izmokkal. Emellett a kiadó nemrégiben elindította versenyét, melyben a résztvevők olyan alternatív borítót tervezhetnek, amely bekerülhet a WWE 2K14 kiskereskedelmi forgalomba kerülő példányaiba.

„Rendkívül hálás vagyok, hogy engem választottak ki a WWE 2K14 borítójára, és én lehetek az első, borítón szereplő szupersztár, amióta a sorozat a 2K szárnyai alá került” -- nyilatkozta a hollywoodi akciófilmekben is sűrűn előforduló The Rock. -- „Azt szeretném, ha a WWE 2K14 borítója felvillanyozná az embereket. Azt akarom, hogy az artwork kiemelkedjen, és új mércét állítson fel a 2K jelenlegi és jövőbeli WWE videojátékai számára.”

Felfedték a WWE 2K14 borítóképét

A Yukes nem titkolt célja, hogy az általa Xbox 360-ra és Playstation 3-ra fejlesztett WWE 2K14 a pankrátorjáték-széria eddigi legjobb, a pankráció élményét legátfogóbb módon átadó WWE videojátékává váljon.

„A WWE 2K14 egy új korszakot képvisel a híres WWE videojáték-sorozat történetében, egyesítve a szériára jellemző játékmenetet a 2K elkötelezettségével és hitelességével. The Rock élő példája annak, hogy milyen egy 2K borítós szupersztár. Hitelessége a világ élvonalába emeli, és ez olyasmi, amire mind a borítón, mind a videojátékban maximálisan törekedtünk” – monda Chris Snyder, a 2K marketingigazgatója.

Az előzetes tervek szerint Észak-Amerikában a program október 29-én, a világ többi részén pedig november 1-jén jelenik meg.

WWE 2K14 -- Megjelenés: 2013. november 1. (Xbox 360, Playstation 3) -- Gépigény: nincs