Még mindig haragszom mindenkire, akinek köze volt ahhoz, hogy a Firefly lekerüljön a képernyőről, méltatlan módon csupán egyetlen évadot megélve, pedig vicces, izgalmas és újszerű sci-fi volt, a sorozatvilág egyik legjobb alkotójától, Joss Whedon mestertől. 

A Firefly-univerzumot manapság már csak a rajongók tartják életben, s noha hallani néha próbálkozásokról valamilyen folytatást illetően, ezek rendre dugába dőlnek, így igazság szerint nincs nagy bizalom a San Diego-i Comic-Con rendezvényen bejelentett Firefly Online játékkal kapcsolatban sem. Egyrészt azért, mert a tényleges játékhoz az eddigi ismereteink szerint semmi köze nincs Joss Whedonnak, másrészt pedig kizárólag hordozható készülékekre fog megjelenni, nevesen iOS és Android platformra.

A Firefly Online egyébként papíron jól hangzik, ugyanis egy kapitányt alakítunk, akivel az a feladatunk, hogy összeszedjünk egy legénységet és csempészmissziókra induljunk, mindenféle veszélyekkel szembenézve vagy a törvény, vagy hasonszőrű legénységek oldaláról. A fejlesztést a QMXi és a Spark Plug Games végzi közösen, partneri kapcsolatban a Fox Digital Entertainment céggel; megjelenés jövő nyáron.

Firefly Online -- Megjelenés: 2014 Q2 -- Gépigény: nincs