Tizenegy éve már, hogy véget ért a zseniális sci-fi sorozat, a Firefly, és bár 2005-ben még kaptunk egy felemás mozifilmet a Serenity képében, azóta legfeljebb képregényekben futhattunk össze Malcom Reynolds kapitánnyal és szedett-vedett legénységével. Eddig, mert most mindnyájan visszatérnek a Firefly Online-ban.

A Comic Conról jött a hír, hogy a csúnyácska, de az űrt talán még így is betöltő MMO-ban szerepet vállalt a sorozat mind a kilenc főszereplője azaz Nathan Fillion (Malcolm „Mal” Reynolds), Gina Torres (Zoë Alleyne Washburne), Alan Tudyk (Hoban “Wash” Washburne), Morena Baccarin (Inara Serra), Adam Baldwin (Jayne Cobb), Jewel Staite (Kaywinnit Lee „Kaylee” Frye), Sean Maher (Simon Tam), Summer Glau (River Tam) és Ron Glass (Derrial Book). Mindnyájuk a hangját és az arcát adja régi karaktereiknek, sőt, Tudyk még további szereplőket is megszólaltat. Mi több, mintegy bónuszként Michael Fairman is visszatér a hidegvérű, szadista bűnvezér, Adelai Niska szerepébe.

A Firefly Online-nak még nincs megjelenési dátuma, viszont kaptunk egy trailert, amiben betekinthetünk a játékmenetbe. Nem lesz agyonbonyolítva, lényegében készíthetünk magunknak egy hajót, toborozhatunk hozzá egy legénységet, aztán irány a verzum, ahol elvállalhatunk mindenféle munkát, hogy tovább repülhessünk.