A Forza Horizon 3-ban 350-nél is több jármű lelhető fel, és ezek egyike a Halo univerzum legendás buggy-ja, a M12S Warthog CST, amivel már az első Halóban is róhattuk a gyűrű nem létező útjait. Hogy hogyan juthatsz hozzá a Forza Horizon 3-ban? Két módon is lehetőséged van rá.

Halo, halló!

Az első a legegyszerűbb mód, viszont a legkorlátozottabb is, hiszen még a Forza Horizon 3 megjelenése előtt játszanod kellett a Halo 5: Guardiansszal vagy a Halo: The Master Chief Collectionnal Xbox One-on. Ha ez megtörtént, akkor a múlt hónap folyamán kapnod kellett a Microsofttól egy e-mailt, amiben ott lapult a Warthogot feloldó kód. Ha már akkor aktiváltad, akkor Master Chief gépjárműve már a Forza Horizon 3 letöltése után megjelenik. Sajnos arról nem sikerült információt találni, hogy ez a lehetőség a megjelenés után is fenn áll-e.

Egy nagy esemény

Ha még nem játszottál a fenti Halo-játékokkal, akkor jöjjön a következő, viszonylag sok türelmet igénylő megoldás: a Forzathon című event. Ha ezen események egyikén részt veszel, tiéd lehet a Warthog, azonban van egy bibi: nem tudni, mikor lesznek. A Microsoft annyit árult el, hogy valamikor októberben vagy novemberben kerülnek megrendezésre, különböző díjakért, és csak limitált ideig vehetünk részt rajtuk, szóval oda kell majd figyelni.

Amennyiben sikerül egyen részt venni, akkor már csak meg kell nyerned mindkét King and Flag Rush menetet egy Extreme Offroad kocsival, és máris tiéd az M12S Warthog CST.