Szép sikert aratott végül a Friday the 13th: The Game, annak ellenére, hogy megjelenése nem volt viharoktól mentes, példának okáért a szerverek itt sem bírták az iramot. A siker természetesen azt is jelenti, hogy az Illfonic igyekszik tovább bővíteni a játékot. A hivatalos fórumon közzétett térkép pont eme terveiket hivatott illusztrálni.

Mint látható, kapunk jó pár új ruhát, tervben vannak véve új karakterek és még Jason is kap néhány újdonságot, de a legérdekesebb mindenképpen az új helyszínek és játékmódok, amibe természetesen az egyszemélyes játékmód is beletartozik, noha az jelenleg nincs a térképen, csak az egyszemélyes kihívásokat láthatjuk.

Ennek oka Joshua Gertz producer szerint csupán az, hogy nem akarnak felelőtlen ígéreteket tenni, pláne annak tükrében, hogy eddig a játék alapjainak megszilárdítása és stabilizálása élvezett prioritást, de most már ráfekszenek a kampányra is.

friday-the-13th-the-game-update-roadmap.jpg

A producer azt is elárulta, hogy az Xbox One frissítések késének hátterében a Microsoft teszt procedúrája áll, ami rettentő hosszadalmas, és ha becsúszik valami baki, mindent elölről kezdenek. Úgyhogy erre sajnos nincsen ráhatásuk.