• A jövő héten jelenik meg a DriveClub 1.15 patch
  • Utána érkezik a Lamborghini Icons Car Pack, négy kocsival, 11 versennyel és öt kupával
  • A későbbiekben még több kocsi, privát várótermek, javítások, megemelt maximális szint és a PS+ Edition is jönni fog
  • DriveClub teszt

A jövő héten jelenik meg a DriveClub legújabb frissítése. Az 1.15 patch 50-ről 55-re emeli a maximálisan elérhető szintet, a menüben ezentúl a közösség által készített képek jelennek meg háttérként, játék közben ki és be kapcsolhatjuk a kijelzőket, statisztikai adatokkal bővülnek a kiegészítőkben megjelent kocsik, valamint általánosságban javítottak a játék teljesítményén. Ezen felül a patch előkészíti a játékot a Torque Tour Pack számára, ami 11 versenyt és 5 kupát tartalmaz.

A patch után, május 27-én érkezik a Lamborghini Icons Car Pack, amiben a Lamborghini Sesto Elemento, a Lamborghini Reventón, a Lamborghini Murciélago LP 670-4 Super Veloce és a Lamborghini Diablo Super Veloce kapott helyet, valamint 11 új verseny és 5 kupa is vár ránk, sőt, ha minden versenyen begyűjtjük a csillagokat, akkor egy ritka festést is kapunk. 

Az Evolution ezek után további javításokat szeretne végezni az online infrastruktúrán, hogy lehetővé tegyék a PS+ Edition (igen, ezt még mindig nem kaptuk meg) és a DRIVECLUB alkalmazás megjelenését, tovább emelnék a maximális szintet, privát várótermek bevezetését tervezik, illetve új kocsik, átalakított kihívások és további javítások is lesznek.