Hölgyeim és uraim, ma hivatalosan is kezdetét vette az első — de reméljük nem az utolsó — GamesCom, amelyre rengeteg nagy nevű stúdió látogatott ki és vitték magukkal a jobbnál jobb portékáikat, így biztosan számíthatunk egy-két meglepetésre, de ha ez nem is következne be, így is egy jó kis show várható, elvégre már a nulladik napon számos látványos trailer érkezett — ezek közül szemezgettünk.

Mass Effect 2:

Számtalanszor beszéltünk már a méltán híres Mass Effect folytatásáról, de egyszerűen nem tudjuk megunni, hiszen minden egyes videó és képanyag csak fokozza a várakozásunkat, az Omega trailer — melyben megismerkedhetünk új csapattársunkkal és a bűntanya Omega-bázissal — pedig rátesz még egy lapáttal az amúgy sem kis hype-ra.



Need for Speed SHIFT:

Ahogy egyre több információt tudunk meg a legújabb Need for Speedről, egyre inkább biztosabb, hogy helyre fog állni a sorozat megkopott hírneve, hiszen a játék ezúttal a sokak által kedvelt szimulátor vonalat célozta meg, és ha engem kérdeztek, ez nagyon jó ötlet volt.





Uncharted 2: Among Thieves:

A 2007-es Uncharted folytatása túlzások nélkül az egyik legszebb játék a piacon, a lenyűgöző látvány azonban — mint azt jól tudjuk — édeskevés egy jó játékhoz, de szerencsére a fejlesztők jó pár szerethető és érdekes karaktert hoztak össze, valamint egy kalandos történetet is kanyarítottak a rengeteg akcióval kecsegtető játékmenet köré, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Among Thieves kötelező vétel lesz a Playstation 3 tulajoknak.



Battlefield: Bad Company 2:

Idén visszatér a híres B-század, hogy még nagyobb rombolást vigyenek végebe, ráadásul ezúttal már PC-re is ellátogatnak.



Heavy Rain:

A Fahrenheit sikerei után a Quantic Dream csapatán nagy nyomás van, hogy az új játékuk jobb, de legalább ugyanolyan jó legyen, mint Lucas paranormális kalandja, de elnézve az új videót (na meg az eddig megjelent mozgóképeket), nem lesz itt semmi probléma.



Fight Night Round 4:

Idén visszatért a híres ökölvívó-sorozat, megreformált játékmenettel, átalakított kezeléssel és minden eddiginél szebb látványvilággal, így nem kellett sok ahhoz, hogy a bokszrajongók a szívükbe zárják az EA Sports legújabb termékét.





Army of Two: The 40th Day:

Sajnos az Army of Two folytatása, csakúgy mint az előd, nem fog ellátogatni szeretett platformunkra, így nekünk csak annyi jutott, hogy rácsodálkozzunk: ez a két eszement zsoldos milyen kalandokba keveredett már megint.



The Saboteur:

A második világháború témája már lerágott csontnak számít, ám a kreatív elmék még így is ki tudnak hozni valami érdekeset az unalomig ismételt témából. A Pandemic csapata pedig pont ilyen kreatív emberekből áll, akik Franciaország német megszállása köré építettek egy felettébb érdekes játékot.



The Sims 3: World Adventures:

A Sims 3 első kiegészítőlemezének bejelentése valószínűleg senkit sem ért különösebb meglepetésként, így valószínűleg az sem fog senkit sokkolni, hogy a GamesCom tiszteletére az EA bemutatta a pakk első videóját.



Dragon Age: Origins:

Sajnálatos módon nemrég elhalasztották a Dragon Age megjelenését, de az új tarilerrel talán könnyebb lesz kibírni a majdnem egy hónapos késést.



FIFA 10:

Menetrendszerűen érkezik a FIFA-sorozat legújabb tagja, amelyben, ahogy azt már megszokhattuk, némileg szebb grafika és valamelyest csiszolt játékmenet várja a sportág rajongóit.



Dante's Inferno:

Az EA — mint arról már párszor írtunk — elégé megkérdőjelezhető módon promótálja a Visceral Games új játékát, ám az biztos, hogy értenek a dolgukhoz, hiszen az új videó még úgy is fel tudja kelteni az érdeklődést, hogy számos olyan jelenetet tartalmaz, amit már láttunk nem is egyszer.



Brütal Legend:

Kell egyáltalán bármit is mondanom Tim Schafer új játékról? Hát persze, hogy nem, úgyhogy inkább nézzétek meg az új tarilert!