A Killer Instinct egy rendhagyó verekedős játék lesz Xbox One-ra, mely nem utolsósorban egy legendás sorozat folytatásának, vagy inkább újragondolásának fogható fel. Emiatt, és persze mert exkluzív címről van szó, nagyon sokat várunk tőle -- úgy néz ki, hiába, mert nagyon-nagyon kevés karakter lesz benne, és az egész programot a mikrotranzakciók köré húzzák fel.

A Killer Instinct keretprogramja ingyen is letölthető lesz az Xbox One Live-ról, egyetlen karakterrel. A többiek egyenként 5 eurós áron lesznek megvehetők, és persze kapunk amolyan "csomagokat" is: a Combo Breaker Pack 20 euróért elérhetővé teszi a hat alap-, és a két, később érkező DLC-szereplőt, míg a 40 eurós Ultra Edition ezen felül kiegészítőket és kosztümöket foglal magába, illetve megkapjuk hozzá az eredeti játéktermi Killer Instinctet.

Tessék? Hogy hol a többi karakter? Na, azok nincsenek. Összesen nyolc karakterrel indul a Killer Instinct, ami azt jelenti, hogy a játék nagy exkluzív cím mivolta ellenére is inkább tűnik majd demónak, mint teljes értékű alkotásnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Killer Instinct -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nincs