A The Division volt az E3 egyik legérdekesebb játéka, amire rengeteg ember felkapta a fejét. Az érdekes felállás, a szép grafika és a kifejezetten szórakoztatónak tűnő játékmenet sokaknak megragadta a fantáziáját -- az összképet azonban rontotta, hogy a játék PC-re nem volt bejelentve. Ez mindig rossz hír, de most különösen az volt a remek első bemutató láttán, úgyhogy nem csoda, hogy a játékosok ott nyaggatták a fejlesztőket, ahol lehetett, illetve egy ilyenkor szokásos petíciót is indítottak az átirat reményben. Nos, ma jó hírt hoztunk: az eddig törekvések nem voltak hiábavalóak, a kiadó ugyanis meghallgatta a kéréseinket, így PC-re is megjelenik a The Division. 

Az átirattal kapcsolatosan további részleteket már nem kaptunk, de valószínűleg a next-gen konzolokra írt változatokkal egy időben számíthatunk a megjelenésre, amely mellesleg 2014 végén esedékes, vagyis még sokat kell várnunk.

A fejlesztő Massive Entertainment továbbá bejelentette azt is, hogy Xbox One platformra a megjelenés előtt és után is exkluzív tartalmakat fognak szolgáltatni, de hogy ez pontosan mit takar, az még kérdéses. Korábbról azt már tudjuk, hogy lényegi különbség nem várható a különböző gépekre kiadott játék között, így csak extra felszerelésekre és fegyverekre lehet számítani.

Tom Clancy's The Division -- Megjelenés: 2014 Q4 -- Gépigény: nincs