A Focus Home Interactive gondozásában megjelenő, Swing Swing Submarine fejlesztette Seasons After Fall című játékban egy róka bőrébe bújhatunk, akinek legfőbb képessége az évszakok tetszés szerinti megváltoztatása. A gyönyörű, kézzel megalkotott tájak dinamikusan változnak az évszakokkal együtt, de nem csak azért kell ezt tenni, hogy gyönyörködjünk bennük, hanem sokszor ez rejti a továbbhaladás kulcsát az Őrzők felkutatásában. Elég csak elképzelni egy mély szakadékot, amit az őszi eső feltölt vízzel, majd a tél hidege befagyasztja az így kialakult tavat, ezáltal biztosítva átjutást rókánk számára.

A sztori központú platformer már most előrendelhető Steamen, 15% kedvezménnyel, ami az amúgy 15 Eurós játék árát 12,74 Euróra (kb. 3700 Ft) szállítja le. A megjelenés nemsokára, szeptember 2-án várható, a Gamescom apropójából időzített bejelentés mellé egy trailer is dukál.

Ne feledkezzetek meg a PGO Gamescom tudástáráról sem, ahol minden, a kölni konferenciával kapcsolatos hír és bejelentés megtalálható.