A PC-s verzióról viszont sokkal érdekesebb sztorik születtek. Miközben mindenki biztosra vette, hogy lesz, mind a fejlesztő, mind a kiadó tételesen cáfolta ezt, még akkor is, amikor megjelent egy fotó egy GfW játékstandról, rajta a PC-s porttal, szépen bedobozolva.

Nos, úgy tűnik, végre biztosak lehetünk benne, hogy kedvenc platformunkon is összecsap a Locust Horde és a Delta Squad. Történt ugyanis, hogy a játékvideók első számú „temploma”, a Gamevideos.com előre megkapott egy csomó anyagot, melyek az E3-on fognak debütálni egy pontos kiadási tervvel, azaz nyilván az egyes címeket akkor kell kirakniuk az oldalra, amikor a sajtó számára is bemutatják az amerikai rendezvényen. Ám valami kis gikszer történt, ugyanis megjelent az oldalon a GoW videója, melyre persze azonnal lecsaptak a kiéhezett látogatók. A portál észrevette a bakit, azonnal levette a cuccot, ám azt már nem tudták megakadályozni, hogy az pillanatok alatt fel ne kerüljön a YouTube-re. El kellett döntenem, hogy mennyire szabad belinkelnem az anyagot, de mivel az érdeklődők úgyis megtalálnák a videomegosztó szájton, és a filmetűd úgyis nyilvánosságra kerül négy nap múlva, gondolom, nem követünk el nagy bajt a publikálással.
Egy megjegyzés: bár a videóban felbukkan az „A” gomb, ami a kontollerre utal, ám a videón látható játékbeli jelenet nem szerepel az X360-as alapműben, tehát tuti, hogy a mi verziónkból van – de az is nyilvánvaló, hogy a cucc a Windows Live szolgáltatást használja, azaz erősen sanszos, hogy a cucc Vistára fog megjelenni, ami azért nem meglepő egy Microsoft gondozta terméktől. A többi meg szájtátás és döbbenet... Sokat nincs is mit hozzáfűzni, nézzétek meg az egy percnyi adrenalinflasht!



Kiegészítés: A videót időközben leszedték a YouTube-ról, de semmi gond, hiszen az információ immár biztos, így a letöltéseknél már ott figyel a cucc hivatalosan, a szerverünkről letölthetően! Erre tessék.