Azt egy korábbi bejegyzésből már tudjuk, hogy a Grid: Autosport autócsomagokkal és tematikus kiegészítőkkel bővül, s most már azt is tudjuk, hogy ezekből három-három fog megjelenni, mégpedig a tervek szerint október előtt.

Az autócsomagok terén a fantáziának nem sok teret adó Best of British, Coupe Style és Road & Track nevű szettek érkeznek, sorban brit autócsodákat, kupékat, illetve profi versenygépeket felvonultatva. Ezeknél tartalmasabbnak ígérkeznek a tematikus expanziók, amik nem csak további új autókat, hanem pályákat és szólista bajnokságokat is hozzáadnak a játékhoz -- a Sprint Pack, a Touring Car Legends Pack és a Drag Racing Pack neveket kell majd keresni, ha valaki ezekre vágyik.

Mindegyik DLC-t lehetőségünk lesz külön-külön megvásárolni, de a Codemasters felkínált egy Season Pass opciót is, ami 30 euró fejében automatikusan a profilunkhoz csatolja a frissen megjelenő csomagokat.

A kiadó továbbá bejelentette, hogy új hibajavítások is várhatók, amik behoznak pár olyan opciót, amit a rajongók már többször is kértek. Ilyen a visszapillantó tükör, valamint komolyabb beállítási lehetőségek a használt perifériák terén, illetve változik egy kicsit a playlist, hogy olyan pályák is bekerüljenek a körforgásba, amiket eddig hanyagolt a rendszer.

(Konzolokra egyébként már megjelent az első DLC, de ez csak egy booster pack, ami az online és az egyszemélyes kampány során 50%-kal több pénzt és tapasztalati pontot ad.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!