A tegnapi Rockstar Q&A-ból egyebek mellett az is kiderült, hogy a csapat most csak és kizárólag a GTA 5 Xbox 360 és PS3 konzolra írt változattal törődik, s nincs mit bejelenteniük a több platformot illetően, pedig sokan azt gondolták, hogy ha valami, akkor a Rockstar új üdvöskéje meg fog jelenni a következő generációs konzolokra, de minimum kapunk egy PC-s bejelentést.

Egyelőre azonban a next-gen változat nem tűnik lehetségesnek, ellenben a személyi számítógépes átirat egészen biztosan meg fog jelenni. Emellett szól az, hogy a Rockstar mindenegyes GTA-val eljátszotta az ideiglenes konzolexkluzivitást, illetve ne felejtsük el, hogy nem is egy nagy áruház kínálatában tűnt fel a program PC-re. Nem kell tehát aggódni, mi is megkapjuk majd a játékot, de türelemmel kell lennünk, az ezzel kapcsolatos bejelentés nem mostanában lesz.

Ahogy a Rockstar is mondta, most teljes figyelmet élvez a két konzolos kiadás, a marketinggépezet következő lépése pedig az lesz, hogy hamarosan jönni fog egy játékmenet-videó. Igen, játékmenet videó, nem egy trailer, illetve a kiadó ígérete szerint még a nyáron megtudunk részleteket a GTA 5 multiplayer módjával kapcsolatban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs