A GTA 5 multiplayer módjának elindulása óta várunk arra, hogy többedmagunkkal is teljesíthessünk online rablásokat, a nagy pillanat pedig, mikor ezt megtehetjük, hamarosan itt van, a Rockstar Games ugyanis tavasszal ezt a játékmódot is beépíti a programba. Végre!

Sajnos egyéb részleteket nem tudtunk meg a várva várt Heist meccstípusról, de sok minden másról tudomást szereztünk. Kiderült például az, hogy jön Capture Creator, vagyis az, hogy a pályaszerkesztővel egyedi Capture meccseket hozhatunk létre, illetve az, hogy úton van a The High Life Update, ami nemcsak további ingyenes ruhákat, fegyvereket és járműveket ad a játékhoz, hanem azt a lehetőséget is, hogy egyszerre két lakásunk legyen, ráadásul a frissítés tematikájához passzoló luxuskecókra is elverhetjük a nehéz munka árán összeszedett pénzünket.

Továbbá megtudtuk azt is, hogy kisebb, de fontos javítások várhatók a játékhoz. Az egyik ilyen, hogy a levegőben lévő motorok és biciklik fizikáját visszaállítják eredeti formájukba a játékosok panaszai után, a versenyekben lehetőség lesz arra, hogy a játékosok ne tudjanak egymással ütközni, illetve bizonyos mennyiségű RP-jutalom jár, ha értékeljük a pályákat, valamint az eddigiekhez képest több pénz üti a markunkat, ha négy vagy kevesebb emberrel veszünk részt egy Parachute, Race, Deathmatch vagy LTS Jobs módban. Ezeken kívül, ha csalókkal játszunk, kevesebb jutalmat ad a játék, az a hiba pedig eltűnik, ami miatt a 1.10-es frissítés előtti egyedi járgányunkat csak tízezer dollárért adhattuk el.

A Rockstar azt ígérte, hogy az elkövetkezendő napokban és hetekben további információkat fognak megosztani a tavaszra betervezett frissítésekkel és javításokkal kapcsolatban, illetve később a single-playert érintő bővítésekről is hallhatunk majd valamit.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!