Az elmúlt két napban megtudtuk, hogy a GTA 5 nem fog késni és még idén megjelenik, illetve a szóbeszéd nem igaz, a játék elkészül PC-re, Xbox One és PS4 mellett. Ezeket a Rockstar Games tisztázta, a pontos dátumot azonban még nem leplezték le -- a hivatalos álláspont továbbra is az, hogy ősszel kerül boltokba a három átirat.

Na de mikor? -- kérdezzük már mióta, mindhiába, hisz a Rockstar nem válaszol, de lehet, hogy az áhított dátumot már meg is kaptuk. Történt, hogy tegnap a brit Gem Distribution adatbázisában, ma pedig az amerikai Newegg oldalán jelent meg egy-egy, mostanra már eltüntetett dátum, s ezek szerint novemberben már itt a GTA 5. A Gem Distribution információi szerint a játék Európában november 18-án fog boltokba kerülni, míg az Egyesül Államokban november 14-e a nagy nap.

Nagyon fontos leszögezni, hogy a dátumokat az égvilágon senki sem erősítette meg, sem a fejlesztők, sem pedig a kiadó oldaláról, így lehet, hogy téves információkkal van dolgunk, szóval ne éljük bele túlságosan magunkat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!