Még mindig GTA-lázban ég a világ, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy az RSS olvasómban kapásból kilenc, a játékkal kapcsolatos hírre bukkantam, amiket most szép kis csokorba szedek nektek. Kezdjük először a rossz hírrel, miszerint ismét késik a játék, de ezúttal ne valami drámaira gondoljuk, csupán egy nappal kell többet várnunk Niko barátunkra. Most, hogy túl estünk ezen a sokkon, innentől kezdve már csak jó dolgok jönnek, kezdve azzal, hogy megnyílt a Rockstar Social Club TV, ahová majd a játékban készült alkotásainkat tölthetjük fel, valamint a GTA hivatalos oldala kiegészült a játék PC-s szekciójával, ahonnan további információkat tudtunk meg.

GTA IV késés, és egyéb érdekességekGTA IV késés, és egyéb érdekességekGTA IV késés, és egyéb érdekességek

Már a bejelentés óta jól tudjuk, hogy szebb grafikával és kibővített multiplayer komponenssel fog érkezni a játék, és most végre megtudtuk, hogy maximálisan 32 (ez a konzolos verzió duplája) játékos garázdálkodhat Liberty Cityben, sőt mi több, a már emlegetett videofelvevő funkciót, csakúgy, mint szólómódban, itt is használhatjuk. Továbbá azt is kiderült, hogy a felvételeink hossza az általunk beállított specifikációktól függ, és hogy az Independence FM segítségével a kedvenc számaik bömbölhetnek majd a játékban.

Végül ma kiderült az is, hogy a GTA-sorozat előző részeihez hasonlóan a Grand Theft Auto IV is elérhető lesz a Steam rendszerén keresztül, sőt már le is adhatjuk az előrendelésünket.




Niko vs. Niko


Gutterballs


Liberty


The Peeper