A GTA Online startja sem volt éppen zökkenőmentes. Hibaüzenetek, fagyások, hálózati hibák, általános problémák a Social Clubbal, és egyéb idegesítő bugok nehezítik a játékosok életét, hogy egyáltalán csatlakozhassanak a GTA 5 többjátékos módjához. De ha sikerül is belépni, akkor sem fenékig tejfel az élet, hiszen vagy lehetetlen teljesíteni mindjárt az első, tutorial küldetést, vagy egyéb technikai malőrök játszanak a felhasználó már feszült idegszálaival.

A fejlesztők természetesen elnézést kértek, és gőzerővel igyekeznek elhárítani a gondokat, addig pedig vészmegoldásokat eszközöltek. Egyebek mellett leállították a mikrotranzakciót, úgyhogy egy ideig nem lesz lehetőségünk GTA$ csomagokat vásárolni. Természetesen, ha sikerül küldetéseket teljesíteni, a jutalom továbbra sem marad el, megkapjuk a feladatért járó pénzt.

A javítással haladnak a Rockstaros fiúk és lányok, az egyik nagy gondot már meg is oldották. Nevezetesen, a Playstation 3 tulajok egy része azért nem tudott a szerverekhez csatlakozni, mert a PSN korlátozta az egyidejűleg felcsatlakoztatható játékosok számát. Ez a probléma reggel óta nem él. Reméljük, a többi bug is hasonló sebességgel lesz kiirtva, és semmi sem gátolja majd meg, hogy zavartalanul elmerüljünk a Los Santos kínálta lehetőségekben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!