A Rockstar múlthéten jelentette be a GTA Online legújabb kiegészítőjét, ami ígéreteik szerint minden eddiginél bővebb és mélyebb tartalommal lesz ellátva. A Further Adventures in Finance and Felony kiegészítő június 7-én vállik elérhetővé.

Az új kiegészítőben tovább folytathatjuk utunkat a szervezettbűnözés ranglétráján, ahol célunk, hogy saját bűnszervezetünk vezetőivé váljunk, saját felhőkarcoló tetején levő irodával, személyi asszisztenssel, menő verdákkal, és olyan emberekkel, akik minden akaratát teljesítik a főnöknek.

Ezenfelül saját raktárakat is vásárolhatunk, ahol a lopottáruval, és egyéb különleges szállítmányokkal üzletelhetünk. De érdemes lesz odafigyelnünk az ellenséges bandák tevékenységeire is, hogy nehogy túlzottan megerősödjenek eltéríthetjük hozzájuk érkező szállítmányokat, illetve ha már kellően megerősödött a bűnszervezetünk, akkor rajtaütések útján el is foglalhatjuk a területeiket.

Persze mindig ügyeljetek arra, hogy a rendőrök nehogy szimatot fogjanak, mert az LSPD kopói nem szívlelik az ilyen jellegű ”vállalkozásokat”.