Sajnos a mai nap szörnyű híre után talán nem hat majd olyan erőteljesen ez a bejelentés, mint kéne, de érjük be annyival, hogy a jó öreg Activision Blizzard úgy tűnik, mégiscsak optimista az asztali gépekkel kapcsolatban. A Call of Duty-szériát és World of Warcraftot jegyző cégduó ráadásul nemcsak Windows-platformra, de Macre is elhozza a gitárhősök világturnéját.

Az örömpakkban várhatóak új offline, illetve online játékmódok is, sőt még az örökzöld rock-klasszikusokat is szerkeszthetjük majd a 'Music Studio' nevű alkalmazással. A portolást ismételten az Aspyr készíti, amelynek igazgatója szerint minőségi termékre számíthatunk tőlük, ha befejezik a cuccot.

Nos egyelőre legyen elég az ő szava, és persze a 86 nóta — a listán olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jackson, az Eagles, a Van Halen, vagy a jó öreg Metallica.



Fontos megjegyzés: A csomagban CSAK EGY plasztik gitárt kapunk, tehát kénytelenek vagyunk a dobkészletet és a mikrofont külön megvenni! Mindkettőt a PS3-as verzió készletéből szerezhetjük be, a mikrofont tekintetében azonban bármilyen USB-s megoldás megteszi. - Obo