Némi késés után, a múlt hónap folyamán megjelenő Gwent bétája, hamarosan minden korábbi érdeklődőhöz eljut. A Witcher III láncaitól megszabadult, önállósodott kártyajáték tesztelésére júniusban jelentkező játékosok egy része már korábban elkezdhette a játék kipróbálást, de nem mindenki volt ilyen szerencsés.

A CD Projekt RED fokozatosan engedte be játékosokat a Gwent tesztelésre szánt változatában, mivel az eleinte kis létszámmal rendelkező játékos csoportoktól kapott visszajelzések segítségével tudták biztosítani, hogy mire már többen hozzáférnek a játékhoz, addigra majd egy stabil és élvezetes játék várja a kíváncsi tömeget.

A következő hét során minden június óta várakozó tesztelő megkapja a játék bétájához az áhított meghívót. A béta várhatóan 2017 tavaszáig tart majd. A készítők szerint a béta csupán az első lépés az előttük álló hosszadalmas úton. A tesztelésre természetesen továbbra is lehet jelentkezni, egészen pontosan itt tehetitek ezt meg. Kedvcsinálóként megnézhetitek a béta friss és ropogós előzetesét: