A Steam Early Access rendszerének és a Starbound hihetetlen népszerűségének hála a Chucklefish csapata nagyobb irodába költözhetett. Ennek köszönhetően a játék jóval gyorsabb  tempóban készülhet tovább, ami ránk nézve több javítást, patchet jelent, tudtuk meg nemrégiben a készítők legújabb blogposztjából

"A programozók épp az utolsó simításokat végzik azon a rendszeren, amellyel ezután gyakrabban fogunk új tartalmakat kiadni. Ennek lényege, hogy szétválasztjuk a tartalmi és a motort érintő update-eket. Előbbieket azonnal fellőjjük a szerverre, amint elkészültek, így nem kell várnunk arra, hogy a motor frissítéseivel egy időben kerüljenek kiadásra. Ez azt is jelenti, hogy az engine update-ek további belső tesztelésen eshetnek át." -- jelentik büszkén a Chucklefish új otthonából.

"Grafikusaink rengeteg újdonságon dolgoznak jelenleg, amelyeket azonnal ki is adunk, amint elkészültek. Ezen kívül a továbbiakban nagyobb rendszerességgel fogjuk beépíteni azokat a modokat, amelyek szerintünk a legjobbak, illetve legjobban beleillenek a játékba."

Egyszóval felgyorsultak az események a Starbound háza táján, ami az elmúlt napokban már érezhető is volt, hiszen két új patchet is kaptunk a Starboundhoz. Ti kipróbáltátok már a játékot?

A Chucklefish (Starbound) új irodája
A Chucklefish ilyen olcsó és attraktív térelválasztókat  épített be az új irodába.