• Hamarosan megjelenhet Xbox One-ra a Halo 3: ODST
  • A hivatalos Xbox oldalon mostanra már eltüntetett kiírás szerint most pénteken, május 29-én lesz a premier
  • A Microsoft nem adott ki közleményt a dologgal kapcsolatban

Friss: a 343 Industries Twitteren jelentette be, hogy a dátum csak egy helyfoglaló volt, tehát nem pénteken fog megjelenni a Halo ODST. Még dolgoznak a játékon, és majd bejelentik, ha megvan a premier napja.

Eredetileg írtuk: Tegnap, egy rövid időre az Xbox hivatalos oldalán láthattuk, hogy a Halo 3: ODST május 29-én, azaz most pénteken fog megjelenni. A kiírást azóta már eltávolították, de jó esély van arra, hogy a dátum stimmel (májust ígértek a fejlesztők), és a hétvégén ezzel tölthetjük az időnket.

A Halo 3: ODST a Halo: The Master Chief ingyenes frissítéseként érkezik, a 343 Industries ugyanis ezzel szeretne bocsánatot kérni a játékkollekció gyatra startjáért, bár az ajánlat csak azoknak szól, akik november 11. és december 19. között játszottak, illetve próbáltak játszani. Azt még továbbra sem tudni, hogy külön megvásárolható lesz-e a játék, de valószínűleg a válasz erre az, hogy igen.

A Halo 3: ODST 8 GB-os átirata a singleplayer kampányt hozza el 1080p felbontásban, 60 fps mellett, ám a kooperatív mód kimarad. Érkezik még a Relic multiplayer pálya felújított változata is, ehhez azonban még nincs dátumunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!