Az idei Assassin’s Creed kapcsán eddig kizárólag az Xbox One-ra, PS4-re és PC-re írt Unityről esett szó, nem véletlenül, hiszen ez lesz a 2014-es zászlóvivő, mely nem csak a kooperatív élményt hozza el a játékmenetbe, hanem új fejezetet is kezd a sorozat életében. Na de mi a helyzet az előző generációs konzolokra tervezett másik Assassin’s Creeddel? Nos egyelőre semmi, de a Ubisoft vezérigazgatója azt ígérte, hogy ez hamarosan változni fog.

Yves Guillemot a cég gazdasági konferenciáján közölte a befektetőkkel, illetve végül is mindenkivel, akit érdekel a téma, hogy hamarosan bejelentik azt az idén érkező Assassin’s Creedet, amit Xbox 360-ra és PS3-ra írtak.

Egyebet sajnos nem mondott, így maradnak a pletykák miszerint a szóban forgó játék az Assassin’s Creed Comet nevet kapta, a főszereplőnk pedig ezúttal egy templomos lesz, egy bizonyos Shay, akivel Észak-Amerika keleti partvidékén hajózhatunk majd, meg persze partra is szállhatunk, többek között New Yorkban, ahol a híres történelmi személyiségek mellett Adewale és Haytham Kenway is feltűnik majd. A szóbeszéd szerint az Assassin’s Creed Comet az Assassin’s Creed 3 és az Assassin’s Creed 4 Freedom Cry keveréke lesz.

2872-assassins-creed-assassins-creed-logo-permitted-.png