• Óriási mérföldkövet ért el a Call of Duty
  • Világszerte összesen 250 millió példányt adtak el
  • Eközben a Call of Duty: Black Ops 3 a tavalyi év legnépszerűbb játéka volt

Az Activision egy ideje már nem hajlandó elmondani, hogy pontosan mennyi példányban kelt el az aktuális Call of Duty, erről csak ködös, pontosságot nélkülöző kijelentéseket tesznek, ami azt sejteti, hogy az újabb részek már nem olyan sikeresek, mint pár évvel ezelőtt, amikor a kiadó büszkén jelentette, hogy ismét eladási rekordokat döntöttek.

MINDEZ PERSZE NEM JELENTI AZT, HOGY SIKERTELEN VOLNA A CALL OF DUTY.

Az Activision a legújabb közleményében jelezte, hogy a Call of Duty: Black Ops 3 volt 2015 legkelendőbb játék, ám azt már nem tudtuk meg, hogy pontosan mennyi kópia fogyott, csak annyit, hogy a darabszám és a bevétel terén is megelőzte a második helyezetett. Továbbá: az NPD adatai szerint a Black Ops 3 volt Észak-Amerika legnépszerűbb játéka, immáron zsinórban hetedik éve -- az igazán nagy hír azonban nem ez, hanem az, hogy

A CALL OF DUTY SOROZAT A MEGJELENÉSE ÓTA 250 MILLIÓ PÉLDÁNYBAN TALÁLT GAZDÁRA VILÁGSZERTE.

Ez óriási mérföldkő a 2003-ban indult sorozat számára, ami az elmúlt, több mint egy évtized során számos változáson esett át a második világháborús kezdetektől a modern hadviselésen át egészen a futurisztikus küzdelemig. A sorozat áttekintőjét itt találjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!