• Június 30-án indul az első nagy Heroes of the Storm event
  • Jön a Diablo tematikájú Eternal Conflict
  • Több hónapig tart, aminek során új hősöket, hátasokat és skineket kapunk, illetve lesz két új pálya is
  • Az egyik új aréna a Battlefield of Eternity, ahol az Immortals nevű, csapatalapú játékmódot űzhetjük
  • Az új hős a Diablo-univerzumból érkezett The Butcher, ami az Assassin kasztot erősíti
  • Az Eternal Conflict indulása előtt egy héttel, június 23-án indul a Public Test Realm (PTR)
  • Később lesznek Warcraft és Starcraft tematikájú eventek is

A héten lépett ki a Heroes of the Storm a bétatesztelés fázisából, a Blizzard pedig már be is jelentette a játék első nagyobb kiegészítőjét. A tervek szerint június 30-án kezdődik az Eternal Conflict event és több hónapig fog tartani, ez idő alatt pedig új, Diablo tematikájú hősöket, hátasokat és skineket kapunk, illetve lesz két új pálya is.

A felhozatalból eddig a Battlefield of Eternity pályát és az Assassin kasztot erősítő The Butchert ismertük meg. Előbbi egy két lane-es, egy démoni és angyali félre osztott aréna, ami az Immortals nevű, csapatalapú játékmódnak ad otthont. Ennek lényege, hogy a szembenálló csapatok oldalán egy-egy nagyhatalmú NPC, a bizonyos Immortal vívja küzdelmét, nekünk pedig az a feladatunk, hogy segítsük a harcban, ezáltal győzelemre vezetve az oldalunkat. Ezt megtehetjük úgy, hogy beszállunk a hatalmasok küzdelmébe, és együtt gyűrjük le a másik Immortalt, de megcélozhatjuk a másik csapatot is, ezzel gyengítve az opponenst, vagy még cselesebb módon, egyenesen a lane-ekkel foglalkozhatunk a nagy kavarodás közben.

Webshop ajánló
Heroes of the Storm
  • PC

Az új hős, a The Butchert természetesen mindenkinek ismerős lesz, aki jártas a Diablo világában. Ő egy közepesen nehezen kitanulható karakter, akik a származási helyének megfelelően baromi nagy csapásokat tud bevinni. A Hamstring például egyszerre sebzi a célpontokat és lassítja őket, a Ruthless Onslaught pedig egy megállíthatatlan gyilkológéppé varázsolja a The Butchert. A Heroesnexus összeszedte az összes képességet, nézzétek meg!

Fontos tudni, hogy később más tematikus események is lesznek, amelyek a Warcraft- és a Starcraft-univerzumra koncentrálnak, a Blizzard ugyanis folyamatosan bővíteni szeretné a játékot, illetve finomítani a játékmenetet. Utóbbi cél érdekében egyébként az Eternal Conflict tervezett megjelenése előtt egy héttel, vagyis június 23-án indul a Public Test Realm (PTR), ahol idő előtt próbálhatjuk ki a legújabb változásokat.