Tychus J. Findlay a StarCraft 2: Wings of Liberty egyik legjellegzetesebb figurája. Hatalmas páncéljába zárva füstöl, mint egy kémény, és eregeti a jobbnál jobb szövegeket. Nos, a Heroes of the Storm című MOBA-ban visszatérő Mr. Findlay e három jellegzetességéből a füstölést már biztos nem kapja meg. A rajongóknak ugyanis feltűnt a nemrég nyílt bétatesztbe lépett játékban, hogy a mogorva katonának hiányzik a szájából a szivar.

Persze ez sok rajongónak nem tetszett, még petíciót is indítottak annak érdekében, hogy Findlay újra rágyújtson. A Blizzard viszont gyorsan helyre tette a dolgokat ez ügyben. Először is tisztázták, hogy nem hibáról van szó, szándékosan nem szivarozik az ex-fegyenc. Ennek oka egyszerű: a Heroes of the Storm esetében a nemzetközi piacon a T besorolásra pályáztak, és ehhez bizony sok szabályt be kellett tartaniuk.

Persze vannak olyan régiók, ahol egy szivar miatt még nem kapta volna meg a játék a 18-as, piros karikát, ám a fejlesztőknek nem állt szándékukban csak emiatt két Findlay karaktermodellt készíteni. Szóval Mr. Tychus J. Findlay kénytelen minden régióban leszokni a bagóról.