• 2016. február 1-én indul a bétateszt PS4
  • 2016. február 19-én PC-n, Xbox One-on azonban nem lesz próbalehetőség
  • A PS4 tulajdonosok exkluzív tartalmat is kapnak a The Sarajevo Six küldetéscsomag formájában

Kerek egy hónappal a Hitman-sorozat friss inkarnációjának hivatalos premierje előtt már belekóstolhatunk az IO Interactive műhelyében, szokatlan üzleti modell formájában készülő felvonásba. Kedvenc orgyilkosunkkal ugyanis február 12-én vethetjük bele magunkat a bétatesztbe, már ha PS4 konzollal rendelkezünk, illetőleg előrendeljük a játékot. A számítógépen játszók egy héttel később, február 19-én kerülnek sorra, míg az Xbox One tulajdonosok szomorkodhatnak, ők ugyanis nem kapnak próbalehetőséget ezúttal. 

A bétatesztben egy a fő történetszálhoz képest 20 évvel korábban játszódó missziót kapunk, amiben egy szupertitkos ICA felvételi és toborzóbázisra látogathatunk el, és megtudhatjuk belőle, hogy a 47-es ügynök miként csatlakozott a szervezethez, illetőleg szemtanúi lehetünk hősünk és későbbi segítője, Diana Burnwood találkozásának is. A stúdió ígérete szerint a jó pár meglepő fordulattal szolgáló küldetés nem csupán a veterán rajongók számára lesz érdekes, hanem a sztorival csak most ismerkedőknek is remek lehetőség arra, hogy elmerüljenek a sorozat világában.

A PS4 tulajdonosok azonban nem csak a próbalehetőségnek, hanem egy hat exkluzív célpontot garantáló küldetéscsomagnak, a The Sarajevo Sixnek is örülhetnek, amelyek során a CICADA nevű katonai szervezet egykori tagjait kell levadászniuk a világ számos pontján (Amerika, Japán, Thaiföld, Marokkó, Franciaország, Olaszország). A missziók közül három már a márciusi megjelenéskor elérhető lesz a programban, a többit csak később kapják meg a játékosok az új helyszínek érkeztével.