Habár nem sokat foglalkozunk a játékmodifikációkkal, nem hanyagoljuk el őket teljesen. Ha van egy régóta várt projekt, vagy egy érdekes, netán vicces darab, arról habozás nélkül írunk, a Digital Ranch Interactive műhelyében készülő Dino D-Day pedig pont ilyen említésre méltó projekt.

A 2010-ben érkező teljes -- de mod formájában már most letölthető -- játék története szerint egy bizonyos Jack Hardgrave őrmesteri rangban visszavonult paleontológust alakítunk, aki azt hitte, hogy már nem kell foglalkoznia a második világháború szörnyűségeivel, de nagyot tévedett. Hitler ugyanis feltámasztott egy seregnyi dinoszauruszt és csatába küldte őket, Hardgrave-re pedig az a feladat hárul, hogy a hüllők sok évnyi tanulmányozása során szerzett tudásával megkeresse a gyenge pontjukat és elintézze a „náci dinókat.”

A Dino D-Day egyelőre még csak a teljes játék prototípusa, hiszen a pályák rövidek és a modellek, valamint a történet sincs igazán kidolgozva, de a tervező, Abe Scheuermann ígérete szerint képet kapunk arról, hogy mit várhatunk a teljes verziótól.



Dino D-Day letöltése