Szerencsére életünk minden területén rohamos technológiai fejlődés zajlik, így egyre korszerűbb, “okosabb”, számos praktikus funkcióval ellátott eszközök, kiegészítők érhetők el. Az alábbiakban a fodrász csaptelep beszerzéséhez hozunk néhány tippet.

Gördülékeny, precíz, kényelmes munkavégzés

Ahhoz, hogy a szakember és a vendég szemszögéből nézve is kényelmesen, zökkenőmentesen történjen a hajmosás, érdemes beszerezni a legoptimálisabb kiegészítőket, tartozékokat, ehhez javasoljuk a claudiashop.hu kínálatában lévő csaptelepeket, zuhanyfejeket.

Gondolkodhatunk szettben is, amellyel egy csapásra megvásárolhatjuk a zuhanycsövet, a csapot és a zuhanyfejet is. 

Néhány alapvető szempont figyelembevételével hamar megtalálhatjuk a legideálisabb opciót.

Fontos, hogy ellássa az alapvető funkciókat, itt arra gondolunk, hogy optimális nyomásértéket garantáljon, egyszerűen szabályozhassuk a víz hőmérsékletét, nem elhanyagolandó az sem, hogy mennyire használható kényelmesen, hiszen profi szakemberként elengedhetetlen a hatékonyság és a gyorsaság.

Ráadásul a nap folyamán többször is el kell végezni ugyanazokat a munkafolyamatokat, ez pedig igénybe veszi a kézfejünket, a mi felelősségünk, hogy meggátoljuk a túlterhelődését, például olyan eszközök alkalmazásával, amelyek ergonomikus kialakításúak.

A fodrász csaptelepek, zuhanyfejek ebből a megvilágításból szemlélve munkaeszközök, akár a hajvágógépek, ollók, fésűk, hajvasalók.

httpswwwclaudiashophu-2024-aprilis-cikk3.jpg

Milyen egyéb szempontok fontosak még?

A fodrász csaptelep kialakítása, valamint dizájnja épp ugyanolyan lényeges, ugyanis passzolnia kell a szalon környezetébe, luxust, igényességet sugallva. Törekedjünk arra, hogy a berendezések, a kiegészítők és a tartozékok mind egy harmonikus egészt alkossanak. 

Ne alkudjunk meg a tartósság tekintetében sem, hiszen munkaeszköz lévén egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi ideig tudjuk használni. Emiatt körültekintően válasszunk csaptelepet, ügyelve annak alapanyagára. Ez abból a szempontból is fontos, hogy mennyire könnyen tisztítható a felülete, hiszen elkerülhetetlen, hogy olykor festékek, vegyszerek cseppenjenek rá, de eleve alapvető elvárás a higiénikus környezet fenntartása.

Milyen plusz funkciókra, tartozékokra lesz szükségünk?

Gondoljuk át azt is, hogy milyen extra funkciókra vágyunk, melyek azok, amik megkönnyítenék a munkafolyamatot? Például kihúzható zuhanyfej a precízebb hajmosáshoz? Flexibilis vezeték? Fontos tehát, hogy saját kényelmünket, illetve a vendég igényeit is figyelembe vegyük, s eszerint válasszuk ki a legtökéletesebb opciót.