• Trilógiává bővülhet a Horizon Zero Dawn
  • Legalábbis ezt beszélik a projekthez közelálló források
  • Akik szerint a Sony már rá is bólintott a Guerrilla ambiciózus terveire

Igencsak felkavarodott az állóvíz a Horizon Zero Dawn játékok körül az elmúlt napokban. Tegnap például egy álláshirdetés borzolta a kedélyeket, melyben a Guerrilla Games csapata feltételezhetően a második részhez keresett írót, ma pedig megszólalt több, bennfentes forrás is, akik azt állítják, hogy az első rész sikerei után mind a Sony, mind a fejlesztők ambiciózus terveket dédelgetnek a folytatások kapcsán.

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis a Guerrilla Games egyből trilógiává szeretné bővíteni a játékot, a Sony pedig erre rá is bólintott. Ráadásul, ha ez önmagában nem lenne elég, állítólag a javában készülő Horizon Zero Dawn 2 is jóval nagyszabásúbb lesz elődjénél, annyira, hogy csak PS5-re tudják megjelentetni, a jelenlegi generációra nem. A pletykák szerint sokkal nagyobb viilágra és sokkal szabadabb játékmenetre számíthatunk, valamint egy, a kampánytól különálló co-op mód is jár majd a játékhoz.

Persze mindez pletyka, nem pedig hivatalos információ, így érdemes fenntartásokkal kezelni, de az biztos, hogy egy Horizon Zero Dawn trilógiát el tudnánk viselni. És ti hogy vagytok ezzel?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!