GURU Extra ***A hírek popupjaA közösségi koordinátor szerepet betöltő Robert Bowling pár héttel korábban elhagyta az Infinity Wardot, és Robotoki néven egy új stúdiót nyitott. A független csapat célja, hogy következő generációs konzolokra, mobileszközökre, illetve személyi számítógépre fejlesszenek, a munkát pedig egyáltalán nem kapkodják el, hiszen az első játékuk leghamarabb 2015-ben fog megjelenni.

A szóban forgó program a Human Element címet kapta, melyben egy zombiapokalipszis kellős közepén találjuk magunkat. A játék elején választanunk kell a három lehetséges kaszt (Action, Intelligence, Stealth) közül, majd eldönteni, hogy milyen módon akarunk túlélni: egyedül, a társunkkal, vagy egy kisgyereket védelmezve.

Aszerint, hogy melyik variáció mellett döntöttünk, változik a játékmenet, mégpedig meghatározva, hogy milyen módszereket vethetünk be a ránk támadó élőhalottak ellen. Mindegyik kasztnak és kiválasztott túlélési formának megvannak az egyedi, különleges képességei, de ugyanúgy a hátrányai is, mondjuk korlátozva az erőnket, de növelve a leleményességünket.