Minden bizonnyal sokan csalódtak kedden, mikor elindult a legújabb nagy Humble Bundle és kiderült, hogy csak Nintendo konzolra vehetünk játékokat, ráadásul a régiózár miatt csak akkor, ha az amerikai kontinensen élünk. Sebaj, itt van a heti Bundle, ami már a PC-s játékosoknak szól, ugyanis a Relic Entertainment stratégiai játékait vehetjük meg olcsón.

A minimális összeg fejében a Warhammer 40,000: Dawn of War II, a Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition, a Company of Heroes Complete Edition, a Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West, valamint a Company of Heroes 2 zenei albuma jár.  Az átlagár felett a Company of Heroes 2, a Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution, a Warhammer 40,000: Space Marine és a Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces a miénk.

A bónuszkategóriában a Company of Heroes 2 - Ardennes Assault szerepel 15 dollárért cserébe, illetve ha fizetünk 30 dollárt, egy Relic Entertainment pólót is bezsákolhatunk. Továbbá, az elköltött pénzmennyiségtől függetlenül mindenki megkapja a Company of Heroes, a Dawn of War I & II valamint a Space Marine művészeti albumának digitális változatát.