• Cities: Skylines Snowfall bejelentés
  • Winter is Coming
  • A hideggel és a hóval is meg kell küzdenünk
  • Jut ingyenes tartalom azoknak is, akik csak az alapjátékkal szórakoznak
  • Megjelenés: valamikor idén, nemsokára 

A Colossal Order ma bejelentette a Cities: Skylines második kiegészítőjét, ami úgy tűnik, még az éjszakai életnél is nagyobb kihívásokkal állítja szembe a virtuális városgazdákat, a gyönyörű metropoliszainkra ugyanis hamarosan beköszönt a tél, a fokok mínuszba mennek, az utakat pedig ellepi a hó, mindez hergelve az amúgy is kényes lakosságot.

JÖN A CITIES: SKYLINES SNOWFALL.

Az idén esedékes kiegészítő alaposan próbára teszi a tervezésünket, a hideg idő megérkezésével ugyanis rögtön kiderül, hogy az infrastruktúra bírja-e a megnövekedett fűtésigényt, aztán ott van a tömegközlekedés megfelelő biztosítása, amiben a kibővített opciók és a télnek is ellenálló villamosok segítenek, illetve természetesen a hóval fedett utak letakarítása is a nyakunkba szakad -- most aztán bizonyíthatjuk, hogy jobban megbirkózunk a hideg évszakkal, mint a BKK! A szabad közlekedést egyébként már csak azért is érdemes biztosítani, mert így a lakosok és a turisták egyaránt eljuthatnak az új látványosságokhoz.

A tél persze együtt jár azzal, hogy fehérbe borul a város, amihez egy új, Tél tematikájú alapot is kapunk, illetve eső és köd formájában kozmetikai effektek is érkeznek -- utóbbi kettő az alap Cities: Skylinesba is eljut, méghozzá ingyen, sőt, egyéb ingyenes finomságokat is ígér a Colossal Order.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a Cities: Skylines Snowfall mikor fog megjelenni, de a csapat azt mondja, hogy hamarosan itt lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!