• Késik a The Division bétateszt
  • A béta csak a jövő év elején indul, alfateszt azonban lesz decemberben
  • Az alfatesztelés kizárólag Xbox One konzolon zajlik majd december 9-12-e között
  • A The Division megjelenés: 2016. március 8.

Háromra lepődjön meg mindenki. Egy! Kettő! Hááárom! Hűha, késik a The Division béta! Na jó, annyira talán nem meglepő a csúszás híre, hiszen nem sok mindent hallottunk a tesztlehetőségről az utóbbi időben, holott az eredeti tervek szerint decemberben el kellett volna kezdődnie.

A Ubisoft közlése szerint a csapat továbbra is elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb játékot készítsék el, ám a teszteléssel kapcsolatos tervek változtak. Az új menetrend szerint a béta a jövő év első felében ad kóstolót a játékból, míg idén csak egy limitált alfateszt lesz.

the-division-kep.jpg

A béta PC, PS4 és Xbox One platformon egyaránt elérhető lesz, míg az alfateszt csak Xbox One konzolon -- az előrendelők elsőbbségi bejutást kapnak, tehát jobbak az esélyeik, mindenki más azonban legfeljebb csak reménykedhet.

Az alfa, magyar idő szerint, december 9-én, délelőtt 10 órakor kezdődik, és december 12-én, reggel 9 órakor ér véget. A tesztelés során a játéknak az eddigiekhez képest egy nagyobb szegletét láthatjuk majd, de ne számítsunk új képekre, videókra vagy élőközvetítésekre, ezeket ugyanis tiltja a Ubisoft -- egy titoktartási nyilatkozatot is alá kell írni. A kliens 23,2 GB lesz, és Japán illetve Kína kivételével világszerte bárki játszhat.