• Képeket kaptunk az Agentből
  • Több mint öt éves képlopatok kerültek elő
  • Ez az első konkrét anyag a hat éve bejelentett játékból
  • A Take-Two azt mondja, még midig készül a játék, a látszat ellenére

Jó ideje adós már nekünk a Rockstar az Agent című játékukkal, az elmúlt hat évben azonban egy kicsivel sem kerültünk közelebb ahhoz, hogy megjelenjen a 2009-ben bemutatott projekt. A játékról mindösszesen annyit tudunk, hogy a Rockstar North dolgozik rajta, PS3-ra jelentették be és kémek főszereplésében az 1970-es évekbe legsötétebb időszakát ismerhetnénk meg.

Az Agentről jóformán semmit sem hallottunk az elmúlt esztendőkben, azt leszámítva persze, hogy a Take-Two időről időre bejelenti: még dolgozunk a játékon, nem kell aggódni. A név jogai egyébként 2012-ben lejártak, de megújították a foglalást, ezzel is jelezve, hogy nem mondtak el az ötletről teljesen.

Nem tudjuk tehát, hogy mi a helyzet a játékkal, amit a Red Dead Redemption, a Max Payne 3 és a GTA 5 is megelőzött, a ma előkerült képek alapján azonban láthatóan egy bizonyos ponton komoly munka folyt. Darren Charles Hatton saját oldalán tűntek fel a játékból származó képek, amelyek 2009 és 2010 között készültek. Íme:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A képek a fejlesztés egy korai szakaszát mutatják be, így természetesen nem reprezentálják azt az állapotot, amiben a játék jelenleg van -- már, ha egyáltalán még aktív fejlesztés alatt áll. Nem nehéz elképzelni azt, hogy a Rockstar határozatlan időre jegelte az Agentet, miközben más, ígéretesebb projektek felé fordította a figyelmét. Erre utal az, hogy minden érintett mélyen hallgat az ügyben, a játékból származó legfrissebb matériánk pedig több mint öt éves…