A Titanfall egy jól kinéző játék, annak ellenére legalábbis, hogy érezhetően az előző konzolgeneráció lebegett a Respawn fejlesztői előtt, amikor tervezték a programot. A PC-s és Xbox One-os béta már fut, és bár nem sokan kaptak eddig hozzáférést, a sajtó munkatársai előnyt élveztek.

Ennek köszönhető, hogy a PC Gamer mindenre elszánt szerkesztői már nemcsak hogy játszanak a Titanfall-lal, de még arra is jut idejük, hogy brutális minőségű screenshotokat lőjenek belőle. A kifejezetten PC-s játékokkal foglalkozó magazin nemrég előrukkolt egy Large Pixel Collider névre keresztelt gamer-PC-vel, amibe szerényen négy GTX Titan VGA-t pakoltak. Az eredmény egy minden létező feladatra alkalmas gép lett, amivel a Titanfall 7680x1440-es felbontásban is kiválóan futtatható, méghozzá maximális grafikus beállítások mellett.

Ez a tömörített állomány a PC Gamer képeit tartalmazza, és... nos, nem szeretünk irigykedni, de aztakutyafáját, most aztán nagyon szívesen hónunk alá csapnánk azt a fránya Large Pixel Collidert! És nemcsak a Titanfall miatt. Képzeljétek csak el, milyen lesz mondjuk egy Thief vagy egy The Division ezen a masinán!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!