A PS4 Neo mellett érkezik egy másik PlayStation manifesztáció is, méghozzá a jelenlegi változat karcsúbb verziója, a Slim. Erről nagyjából ugyanannyit tudunk biztosan, mint a Neóról, bár lehet, hogy ez most megváltozott, ugyanis a Twitterre több kép is felkerült erről a modellről.

Némileg azért szkeptikusak vagyunk, a képeket ugyanis egy bizonyos shortmaneighty2 posztolta, tőle indultak el a képek, szaladtak át az IGN és a Kinda Funny csapattagjain, és kerültek ki a Polygonra is, példának okáért. De még a Gumtree nevű internetes aukciós házban is feltűnt, ahol az eladó 295 fontot (nagyjából 110 ezer forintot) kért érte – igazán nem nagy ár egy még be sem mutatott PS4-ért.

A képek tanulsága szerint a Slim USB csatlakozói elkerültek egy más mellől, ráadásul úgy tűnik, csak egy-egy UTP, AUX és HDMI csatlakozó maradt a hátoldalán a tápkábel csatlakozója mellett. Emellett kerekebbek a sarkai és a gombokat is átrendezték.

Hogy igaziak-e a képek, avagy sem, az valószínűleg szeptember 7-én fog kiderülni, akkor lesz ugyanis New Yorkban a PlayStation Meetinget, ahol sokan számítanak a Neo leleplezésére, de nem lennénk meglepve, ha a Slim hivatalos bemutatására is itt kerülne sor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!