Bár a Splinter Cell: Blacklist megjelenése a nyár végére csúszott, a Ubisoft nem pazarolja az időt, hisz máris bejelentették a játék különleges, gyűjtői kiadásait. Bizony, nem csak egy lesz, hanem mindjárt négy -- lássuk szép sorban, melyiktől mit várhatunk!

The 5th Freedom Edition

Ez a kiadás a legteljesebb, és sajnos csak a brit GAME és Gamestop áruházak kínálatában lesz megtalálható -- előbbitől mondjuk Magyarországra is szállítanak. A csomag egy 24 cm magas Sam Fisher szobrot, egy 96 oldalas képregényt, két új pályát (Dead Coast szóló- és Billionaire’s Yacht kooperatív-módra tervezett térkép), öt-öt exkluzív fegyvert, felszerelést és ruhát tartalmaz, mindezt egy exkluzív fémdobozba sűrítve. Nem rossz, meg kell hagyni.

The 5th Freedom Silver Edition

Ez a pakk gyakorlatilag megegyezik a The 5th Freedom Editionnel, annyi különbséggel, hogy mind a szobor, mind a fémtok ezüstszínben pompázik. A Uplaynél lehet megvásárolni egyedül -- hogy hozzánk hoznak-e, elválik.

The Ultimatum Edition

A csomag egy speciális, digitális órát (!), a fent említett pályákat, egy ruhát és két extra cuccot foglal magába -- hogy a szobor helyett a műanyag óra jön-e be jobban valakinek, ízlés kérdése, mindenesetre nem szabad szó nélkül elmenni a pakk igényessége mellett.

Upper Echelon Day 1 Edition

Ismét egy GAME- és Xtravision-exkluzív kiadás. Sok extra nem jár hozzá, és csak az előrendelők kaphatnak belőle, bár a The Dead Coast küldetés talán megér egy korai kattintást, ha valaki nem szeretne többet fizetni a standard, bolti DVD-tokos változat áránál.

Sajnos árakat egyelőre nem tudunk. Képeket a lent látható galériában nézhettek meg a kiadásokról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!