Ha nem tudod, mit csinálj július 16-án vagy 17-én, íme egy tipp: gyere el a PC Guru és a Mondo Magazin közös rendezvényére, a MondoGames PC Guru Show-ra. Most öt jó okot is tudunk arra, hogy meggyőzzünk titeket arról, hogy ott a helyetek a Hungexpón.

1. Mondocon

A PC Guru Show csak a rendezvény egyik fele, mondhatni, a „játékos” fele, de van itt ám egy Mondocon is, aminek középpontjában főleg az anime/manga áll, de találhatsz tévésorozatokhoz, filmekhez, sőt, további videojátékokhoz köthető programokat is. Versenyekkel, kerekasztal beszélgetésekkel, előadásokkal, kiállításokkal és könyvekkel, gyűjthető dolgokkal és csecsebecsékkel megrakott bazárral vár benneteket a Mondocon.

mondocon.jpg

2. Versenyek

A MondoGames PC Guru Show-n kerülnek megrendezésre a PC Guru és a GamerEvents közös szervezésű bajnokságai a Lenovo gépein. Élőben izgulhatjátok végig, ahogy a Hearthstone, a Starcraft 2, a League of Legends és Magyarországon először az Overwatch helyszíni legjobbjai összecsapnak az értékes nyereményekért. Sőt egyéb helyi megmérettetések, standok és kiállítók is várnak, szóval akkor is érdemes kijönni, ha csak nézelődni szeretnél, esetleg ismerkedsz az esport világával.

pc-guru-show-hearthstone-donto.jpg

pc-guru-show-starcraft-2-donto.jpg

pc-guru-show-league-of-legends-donto.jpg

pc-guru-show-overwatch-donto.jpg

3. Akciós árak

A hétvégén a szokottnál olcsóbban juthattok hozzá a PC Guru legfrissebb, július számához, a régebbi újságokat pedig hármasával, 1000 forintos áron gyűjthetitek be! Azoknak a Guruknak az ára, amik mellé dobozos játékot kínálunk, darabja 1000 forint lesz. Szóval már csak ezért is megéri ellátogatni a PC Guru Show-ra, hiszen beszerezheted a hiányzó darabot kedvenc magazinodból, hozzájuthatsz remek játékokhoz és még olvashatsz is kedvenc programjaidról.

Korábbi szavazataitok alapján a régiebbi számokból biztosan ott lesz a készlet erejéig a Commandos: Strike Force-t bújtató 2008/04-es, a Batman: Arkham City-t rejtő 2016/02-es és a különféle dobozos játékokat kínáló 2014/12-es (a Webshopban megnézhetitek, mely játékokat tartalmazza a szám, de előfordulhat, hogy nem minden program lesz fellelhető a Show-n).

PC Guru árak a rendezvényen:

  • 2016/07-es PC Guru, Gauntlet Slayer Edition teljes játékkal - 1500 Ft
  • 3 db régebbi szám megvásárlása esetén (kivéve a dobozos számokat): 1 000 Ft
  • A dobozos játékokat tartalmazó 14/12-es illetve 15/12-es számok darabja: 1 000 Ft

És ez még nem minden: a PC Guru Webshop is képviselteti magát, méghozzá a szokottnál barátibb árakkal.

pcguru1607b1kicsi.jpg

4. Cosplayerek

Ezt nem igazán kell ragozni, legyen elég annyi, hogy a MondoGames PC Guru Show-ról nem hiányozhatnak a tehetséges cosplayesek sem, akik híres vagy kevéssé ismert karakterek egész sorát vonultatják fel lelkesen. Hogy képet alkothassatok arról, mit is jelent ez, nézzétek meg a tavaszi Show-ról készült galériánkat:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

5. A Guru Team

Oké, ezt talán be sem kéne írni, hiszen hogyan nézne ki egy PC Guru Show a PC Guru csapata nélkül? De akkor is, mindenképpen itt a helye, hogy mi szintén ott leszünk. Bizony! Mint korábban, ezúttal is találkozhattok a nagy csapattal, aminek tagjai napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra híreket, teszteket, cikkeket és előzeteseket szállítanak nektek. Keressetek meg minket a D épületben a pultunknál, vagy szólítsatok le bátran, ha meglátjátok valamelyikünket valahol a sorok között lófrálni.

TALÁLKOZUNK HÉTVÉGÉN, ADDIG IS: A GURU LEGYEN VELETEK!