A pénteken megjelent inFAMOUS: Second Son a PS4 legújabb (és eddigi legjelentősebb) exkluzív játéka, aminek érkezését a Konzolvilág is megünnepli. A budapesti bolt sajátos akcióval és kipróbálható inFAMOUS: Second Sonnal vár minden érdeklődőt, szóval ha nincs mit csinálnod vasárnap délután, nosza, látogass ki te is! A hivatalos rendezvényleírás alant olvasható.

"2014. 03. 21-én jelenik meg a régóta várt inFamous Second Son, amely megkérdőjelezhetetlen bizonyítékul szolgál arra, milyen mindent elsöprő erővel bír az új generációs PlayStation 4.

A jeles esemény alkalmából 23-án (vasárnap) próbanapot tartunk minden előrendelőnek, érdeklődőnek, vásárlónak - 13 és 15 óra között Te magad is kipróbálhatod a játékot, végignézheted szakmai bemutatónkat, továbbá értékes nyeremények várnak rád, ráadásul ha jelen leszel rendezvényünkön és ott veszed meg az inFamous Second Son bármelyik kiadását, 2.000 forintot írunk jóvá törzsvásárlói kártyádon!

Érdemes tehát velünk tartani a jelzett napon, hogy együtt ünnepeljük a nagyszerű széria legújabb epizódjának megjelenését!"

Időpont: 2014. március 23., vasárnap 13:00-15:00
Helyszín: Konzolvilág (1134 Budapest, Váci út 51/A)

További részletekért látogassatok el a rendezvény Facebook-oldalára!

inFAMOUS: Second Son - Konzolvilág