A PS4-exkluzív inFAMOUS Second Son jövő februárban limitált és gyűjtői kiadásban is megjelenik. Az előbbi egy korlátozott példányszámban forgalomba kerülő, kizárólag előrendelés útján kapható kiszerelés egyedi borítóval, és a Cole’s Legacy névre keresztelt DLC-t tartalmazza, mely az inFAMOUS 2 végkifejletét követő eseményeket taglalja, azt a folyamatot, mely végül elvezetett a friss játék cselekményéhez. Ar ára 60 dollár lesz, s aki már előrendelte a programot, az automatikusan a limitált kiadást kapja meg.

infamous-second-son-limited-edition.jpg

Aki ennél több tartalomra vágyik, annak érdemes elgondolkodnia a gyűjtői verzió bezsákolásán, ebben ugyanis az alapjáték mellett egy sor, a játékban is látható kitűzőt, egy felvarrót, matricákat, Delsin sapkájának másolatát, exkluzív játékon belüli dzsekit és persze a Cole’s Legacy DLC-t találjuk. Az alternatív borítót is kapott gyűjtői kiadás ajánlott végfelhasználói ára 80 dollár lesz.

infamous-second-son-collectors-edition.jpg

Fontos tudni, hogy a Cole’s Legacy DLC a Sony közlése szerint kizárólag a limitált vagy a gyűjtői változat keretében lesz megszerezhető, de személyesen nem vennék rá mérget, hogy később ne jelenne meg külön.