A Warner Bros. Interactive Entertainmentnek nagyon megtetszhetett a MOBA játékstílus, hiszen a birtokukban lévő Gyűrűk Ura licencek után most a DC képregényuniverzum hőseit vetik alá hasonló kezelésnek. A fejlesztést ezúttal a Turbine csapatára bízták, akik igyekeznek az alapanyag legérdekesebb részeit átültetni ebbe a PC-exkluzív, még idén megjelenő, ingyenesen játszható programba.

A kiadó azt ígéri, hogy aki benevez (a hivatalos oldalon már lehet jelentkezni a bétára) a hősöket egymásnak eresztő csetepatéba, az egy változatos és gazdag felhozatallal találja szembe magát, melyben a jól ismert karakterek mellett azok alternatív változatait is megtaláljuk, hogy ezzel is színesedjen a játékmenet -- az irányításunk alá vonhatjuk többek között Gaslight Catwomant és Nightmare Batmant, akik egy rejtélyes esemény következtében a képregénysorozat alapvilágában találták magukat, távol otthonuktól.

Természetesen a játékmenet pont olyan lesz, mint amilyet egy MOBA játéktól elvárnánk, az viszont érdekesség, hogy a meccsek közben vártalanul óriási katasztrófák mehetnek végbe, melyek megváltoztatják a pályát, s ezzel akár az összecsapás menetét, illetve a hőseinkkel a környezet bizonyos elemeit is használhatjuk szerencsétlen ellenfeleinkkel szemben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!