Friss: a Sony bemutatta a hivatalos felhozatalt, és sem Watch Dogs, sem pedig Tetris nincs. PS4-re Tropico 5, a Table Top Racing: World Tour és a Switch Galaxy Ultra (ez PS Vitára is) jön, PS3-ra a Bionic Commando Rearmed 2 és a LocoRoco Cocoreccho!, illetve a God of War: Ghost of Sparta PSP-re és PS Vitára.

Eredetileg írtuk: Közeledve a hónap végéhez, már nagyon időszerű, hogy a Sony és a Microsoft bemutassa, milyen ingyenes játékokkal kedveskednek a hűséges előfizetőiknek, a kettő közül azonban még csak a Microsoft rántotta le a leplet, a mosolyunk pedig nem lehet őszinte, különösen a múlt havi bombajátékok után.

Májusban az Xbox Live Gold előfizetők Xbox One-ra a Defense Grid 2-t (május 1-31.) és a Costume Quest 2-t (május 16.-június 15.) kapják meg, míg Xbox 360-ra a GRID 2-t (május 1-15.) és a Peggle-t (május 16-31.).

Ehhez képest egy fokkal érdekesebb a PS Plus kiszivárgott, bár meg nem erősített májusi felhozatala. Ha lehet hinni a megjelent képnek, akkor a Watch Dogs (PS4) és a Tetris Ultimate lesz a kínálat két húzócíme -- hivatalos bejelentés valószínűleg ma lesz. Majd frissítjük a hírünket, ha biztosat tudunk.

ps-plus-2016-majus.jpg