Pár héttel ezelőtt, mindösszesen pár óráig ingyen lehetett beszerezni az EA-től a BioWare közkedvelt játékát, a Jade Empire-t, most azonban tartósabb az ajánlat, így nem kell sietni, nem kell kapkodni, csak indítsd el az Origint, jelentkezz be, keresd ki a játékot, és add hozzá a könyvtáradhoz, aztán már csak telepíteni kell, hogy indulhasson a móka. De azért ne is halogasd túl sokáig a dolgot, nem fog örökké ingyenes maradni a program!

A BioWare 2005-ben adta ki a játékát, ami az ősi Kínáról mintázott, misztikus birodalomba viszi a játékosokat, ahol egy kalandokban gazdag utazásra indulhatunk, hogy a nagymesterek közé küzdjük fel magunkat -- a küzdelem pedig szó szerint értendő, ugyanis egy akció-kalandjáték áll előttünk, amelyben a távol-keleti harcművészetek és a legendákban megforduló varázslatok jelentik az alapot. 

Nem ez az első játék, amit ingyen ad az EA, az Origin On The House program keretében a múltban több klasszikus címet is bezsákolhattunk. Többek között a Battlefield 3, a Dragon Age: Origins, az eredeti Syndicate és a Dead Space is tálcán került elénk. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!