Kapcsolódó cikkek:

Idén tölti be harmincadik életévét a Ubisoft, és eme apropóból hét ingyenes játékkal kedveskednek nekünk. Az első a Prince of Persia: The Sands of Time volt, a második pedig nem más, mint a lopakodós akciójátékok egyik koronázatlan királya, a Tom Clancy's Splinter Cell.

A 2002-ben Xboxon, majd 2003-ban PC-n is debütált program volt az első eme neves szériában, és egy csapásra belopta magát a rajongók szívébe. A Splinter Cellben Sam Fishert, az NSA ügynökét alakíthattuk, akinek háromlencsés, zöld éjjellátója a mai napig a játékvilág egyik ikonja.

Ahhoz, hogy magatokénak tudjátok a Splinter Cellt, csak regisztrálni kell a Ubisoft Clubba (ha még nem tettétek meg) és az Uplayen át letölteni a játékot. Ha pedig már van fiókotok, csak fel kell lépnetek az Uplayre, ahol a News szekcióban ott virít, hogy „Get Your Free Game”, no, oda kell klikkelni, és végigmenni az instrukciókon.

A hátralévő öt játékból a következő augusztusban jön. Még nem tudni, melyik lesz az, ennek bejelentésére valószínűleg a következő hónap közepéig várni kell. Ti minek örülnétek a Ubisoft felhozatalából?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!