A Nintendót gyakran éri az a vád, hogy nem halad a korral, és valóban: a japán gyártó viselkedése alapján könnyen hihetnénk, hogy még mindig ’96-ot írunk, ezért is meglepő, hogy a Wii U eShop a héten ingyenes játékokkal bővítette a kínálatát.

Az NA program keretében ingyen letölthetővé vált a klasszikus platformjáték Mega Man 6, valamint a jóval frissebb Disney Infinity,  vagy ahogy a kevésbé profi körökben nevezik, „a Disney Skylanderse”. Persze ezzel kapcsolatban vannak aggályaink: ugyan szép gesztus a Nintendo és a Disney Interactive felől a térítésmentes letöltés lehetősége, a program továbbra is igényli a fröccsöntött figurák, valamint a hozzájuk szükséges platform meglétét, szóval valamennyit muszáj költeni a játékra, ha használni szeretnénk.

Szerencsére a kék bombázó, Mega Man nem igényel efféle extrákat: csak letöltjük és már tépjük is hajunkat a Capcom alkotásának híres/hírhedt nehézsége miatt. Kösz Nintendo, ennek örülünk! A Disney Infinity egyébként a PC Guru Webshopban is megvásárolható.