Azt már mindenki tudja, hogy 2014. április 26-án ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIT. Az expó a Syma csarnokban több mint 12.000 négyzetméteren várja a látogatókat, eddig még soha nem látott mennyiségű érdekességgel, bemutatóval, színpadi rendezvényekkel, versenyekkel, élő horrorjátékkal, de természetesen az akciók sem maradhatnak ki a szórásból.

A nagy PlayIT leárazások keretében találkozhattok majd örök kedvencekkel, mint a World of Warcraft-játékok; nemrég megjelent alkotásokkal, mint a Thief; régen látott ismerősökkel, sőt még társasjátékokkal is. Lássuk az eddig bemutatott akciók listáját:

playit2014aprakcioktablazat.jpg

A Collector's vagy Deluxe belépőt vásárló vendégek számára április 11-e és 13-a között a http://bolt.playit.hu címen megnyílik a játékfoglaló webshop, ahol a PlayIT-es akciók közül válogathatnak kedvükre, majd megrendelhetik azokat a termékeket, amelyeket a helyszíni PlayIT Shopban kívánnak majd átvenni. További akciók és információk a PlayIT weboldalán (www.playit.hu), illetve a rendezvény Facebook-oldalán (www.facebook.com/PlayIT.hu) találhatók.