Zűrös a helyzet az Infinity Ward háza táján, hiszen nem is olyan rég két fontos szerepet betöltő alkalmazottnak, név szerint Vince Zampellának és Jason Westnek szerződésszegés vádjával távoznia kellett (ők később jelentős összegű kártérítés és a Modern Warfare jogok megszerzésének reményében beperelték az Activisiont). A megmaradt dolgozók pedig az értesüléseink szerint csak azért vannak még mindig a cégnél, mert arra várnak, hogy megkapják a beígért prémiumukat. Azonban nem mindenki ilyen türelmes, a cég két veterán tagja (képünkön) ugyanis múlt héten kilépett.

Todd Alderman (vezető tervező) nyolc évet húzott le a fejlesztőknél, komoly szerepet vállalva a Call of Duty-széria multiplayer módjának formálásában, illetve ő írta a Modern Warfare 2 történetét. A másik távozó pedig Francesco Gigliotti (vezető szoftvermérnök), aki hét évig volt tagja a csapatnak, és munkája során a sorozat technikai hátterével foglalatoskodott.



Más. Akik első nap vásárolták meg a Modern Warfare 2  letölthető tartalmát, azok a Microsoft jóvoltából egy hétig ingyen élvezhetik az Xbox LIVE Gold örömeit, ezzel kompenzálandó mindazt a bosszúságot, melyet a hibásan megjelent DLC okozott.