Szeretjük a gyűjtői kiadásokat és a Final Fantasy sorozatot is. Ha pedig a kettő találkozik, abból olyan csodák születnek, mint a Final Fantasy Type 0 Collector's Edition.

A gyűjtői csomag tényleg limitált példányszámban készül, és 100 dollárért vagy euróért lehet megvásárolni a Square Enix boltjában. Ez pedig nem is sok, tekintve a manapság megjelenő pakkok árait.

És hogy mit tartalmaz? Egy aranyszínű, művészi kivitezésű fémtokot, mely Jositaka Amano munkája, és a játék lemezén kívül egy 15 számból álló zenei albumot is rejt. A dobozon belül a játék címe olvasható japánul, két vésett kandzsi írásjel formájában.

Található még benne egy 200 oldalas manga, mely a karakterekbe enged mélyebb bepillantást, továbbá egy 80 oldalas keményfedeles művészi album, melynek előszavát a játék direktora, Tabata Hadzsime írta. Végül, de nem utolsósorban a csomag része öt kártya is, melyet Ace tartott a kezében a játék összes promóciós anyagán.

Kellemes csomag, de ez még nem minden: az előrendelők között sorsolnak, melynek fődíja egy Final Fantasy Type 0 HD festésű PS4, számtalan más díj, illetve az előrendelők juthatnak először a lehetőséghez, hogy kipróbálják a Final Fantasy XV-öt!

final-fantasy-type-0-collectors-edition.jpg